Tak fordi du læste med!

Tiden er fløjet afsted, og selvom jeg ikke har postet på bloggen siden sidste sommer, så vil jeg alligevel gerne tage mig tiden til at sige tak til dig, der har læst med igennem årenes løb – enten on and off eller som fast læser.

Det er fire år siden, at BRUN & DANSK så dagens lys. Selvom jeg er glad for at skrive, må jeg sande, at jeg ikke har tiden til at holde bloggen ved lige.

Med BRUN & DANSK er kommet mange gode bekendtskaber, muligheder og oplevelser, som jeg er taknemmelig for, men nu har jeg besluttet mig for at lukke og slukke bloggen. Selvom BRUN & DANSK stopper, så består mit arbejde med at arbejde for et mere lige Danmark i andre former. Blandt andet som bestyrelsesmedlem i den danske afdeling af den internationale organisation for børne- og ungdomsteater ASSITEJ DK, hvor vi i vores arbejdsprogram for 20/21 b.la. har særligt fokus på at definere og igangsætte aktiviteter og initiativer, der kan stimulere et mere mangfoldigt scenekunstmiljø for børn og unge i Danmark.

Fornyligt er jeg også blevet forperson for den nye teaterforening og kunstnerkollektiv BLACK TO NORMAL startet af skuespiller og iværksætter Marie-Lydie Nokouda. Der er flere spændende sager i sigte, så jeg er både håbefuld og spændt på kommende tider.

Så kære læser. Jeg håber, at du går her fra med nye indsigter, og jeg håber, at du har været glad for at læse med. Jeg vil ihverfald gerne sige endnu engang TAK!

Alt det bedste // Mary Tesfay

3 kommentarer til “Tak fordi du læste med!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s